024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Houdremont best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Houdremont over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Houdremont, 5575.

groot feestzaaltje huren vergaderzaal Houdremont

groot feestzaaltje huren nabij  Houdremont

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Goesnes
 • groot zaaltje huren verjaardag in Tarcienne
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Tubize
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Rollegem-Kapelle
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gaasbeek
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Petite-Chapelle
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Niel-bij-Sint-Truiden
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Romerée
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Saint-Remy (Ht.)
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Mont-Saint-Guibert
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een groot zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Houdremont

  groot zaal huren feest Houdremont

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Houdremont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-safe wijze volgens de recente instructies van Houdremont (covid-19- pas) .