024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens in Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Hermeton-sur-Meuse best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een D.J. uit Namen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Hermeton-sur-Meuse over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hermeton-sur-Meuse, 5540.

groot feestruimte huren verjaardag Hermeton-sur-Meuse

groot feestruimte huren regio  Hermeton-sur-Meuse

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestruimte huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Liernu
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Woubrechtegem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Forêt
 • goedkoop zaaltje huren communie in Maulde
 • groot zaalhuur verjaardag in Hanzinelle
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hoeke
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Kaaskerke
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Liberchies
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Sugny
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Morialmé
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Hermeton-sur-Meuse

  klein locatie huren bruiloft Hermeton-sur-Meuse

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Hermeton-sur-Meuse. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feest op een covid veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Hermeton-sur-Meuse (covid/ certificaat) .