024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens nabij Namen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Marchovelette best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot feestlocatie huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Marchovelette over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Marchovelette, 5380.

groot feestlocatie huren verjaardag Marchovelette

groot feestlocatie huren nabij  Marchovelette

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Namen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Signeulx
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Herstal
 • goedkoop zaaltje huren communie in Neerglabbeek
 • goedkoop zaaltje huren communie in Gentbrugge
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Hour
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Oudegem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Walem
 • goedkope zaal huren ruimte in Erps-Kwerps
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Ophain-Bois-Seigneur-Isaac
 • goedkoop zaal huren ruimte in Fontenoy
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Marchovelette

  klein ruimte huren kinderfeestje Marchovelette

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Marchovelette. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feest op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste regels van Marchovelette (corona certificaat) !