024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Porcheresse (Nam.) best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Porcheresse (Nam.) over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Porcheresse (Nam.), 5370.

goedkope zaaltje huren kinderfeestje Porcheresse (Nam.)

goedkope zaaltje huren regio  Porcheresse (Nam.)

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Buken
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Obigies
 • klein feestruimte huren verjaardag in Houdeng-Aimeries
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Wonck
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Lauwe
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Borlon
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Sint-Jan
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Perwez-Haillot
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vitrival
 • klein feestruimte huren verjaardag in Merlemont
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Porcheresse (Nam.)

  goedkoop zaal huren verjaardag Porcheresse (Nam.)

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Porcheresse (Nam.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw party op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Porcheresse (Nam.) (corona- certificaat) !