024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Hemptinne (Fernelmont) best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Namen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Hemptinne (Fernelmont) over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hemptinne (Fernelmont), 5380.

goedkope zaaltje huren kinderfeestje Hemptinne (Fernelmont)

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Hemptinne (Fernelmont)

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hever
 • goedkoop zaal huren ruimte in Champion
 • goedkoop zaal huren ruimte in Linter
 • groot feestruimte huren verjaardag in Habay-la-Neuve
 • goedkoop zaaltje huren communie in Snaaskerke
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Outer
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rollegem
 • goedkoop zaaltje huren communie in Sainte-Marie-sur-Semois
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Kortrijk-Dutsel
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Reppel
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Hemptinne (Fernelmont)

  klein locatie huren vergaderzaal Hemptinne (Fernelmont)

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Hemptinne (Fernelmont). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de recente regels van Hemptinne (Fernelmont) (covid-19- certificaat) .