024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Oignies-en-ThiĆ©rache best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Oignies-en-ThiƩrache over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Oignies-en-ThiƩrache, 5670.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Oignies-en-ThiƩrache

goedkoop zaalverhuur nabij  Oignies-en-ThiĆ©rache

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiƫ (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren bruidzaal in Grote-Brogel
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Forchies-la-Marche
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Oelegem
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Kaster
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Grune
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Zwevegem
 • goedkope zaaltje huren trouw in Nieuwenhove
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Renlies
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wannebecq
 • groot ruimte huren feest in Evelette
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Oignies-en-ThiƩrache

  goedkoop ruimte huren verjaardag Oignies-en-ThiƩrache

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Oignies-en-ThiĆ©rache. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw party op een corona safe wijze volgens de recente instructies van Oignies-en-ThiƩrache (covid-19/ pas) .