024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens in omgeving Namen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Hemptinne-lez-Florennes best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Namen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Hemptinne-lez-Florennes over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hemptinne-lez-Florennes, 5620.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Hemptinne-lez-Florennes

goedkoop zaalverhuur in de buurt van  Hemptinne-lez-Florennes

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Baal
 • goedkoop zaaltje huren communie in Widooie (Haren)
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Athus
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Haasdonk
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Tilleur
 • groot zaalverhuur feestzaal in Autreppe
 • goedkoop zaaltje huren communie in Heikruis
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Escanaffles
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Saint-Denis-Bovesse
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Peer
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Hemptinne-lez-Florennes

  groot ruimte huren trouw Hemptinne-lez-Florennes

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Hemptinne-lez-Florennes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feest op een covid-19-veilige manier volgens de laatste instructies van Hemptinne-lez-Florennes (covid-19- pas) !