024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal nabij Andenne best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Namen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Andenne over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Andenne, 5300.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Andenne

goedkoop zaaltje huren regio  Andenne

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Jabbeke
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Maldegem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sint-Maria-Oudenhove (Brakel)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Koksijde
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hombourg
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Antwerpen
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Sirault
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Anthisnes
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Baardegem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sint-Katherina-Lombeek
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Andenne

  groot zaal huren bruidzaal Andenne

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Andenne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een covid veilige wijze volgens de laatste regels van Andenne (covid- pas) .