024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens in omgeving Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Petite-Chapelle best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Petite-Chapelle over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Petite-Chapelle, 5660.

goedkoop zaaltje huren trouw Petite-Chapelle

goedkoop zaaltje huren regio  Petite-Chapelle

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Nafraiture
 • klein zaalverhuur lentefeest in Merdorp
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Oud-Heverlee
 • groot ruimte huren feest in Ramegnies-Chin
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Surice
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Pepinster
 • groot zaal huren ruimte in Epinois
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Biesmerée
 • goedkoop zaaltje huren communie in Arbrefontaine
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Gros-Fays
 • Als je eenmaal besloten hebt om je trouw in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Petite-Chapelle

  klein ruimte huren vergaderzaal Petite-Chapelle

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Petite-Chapelle. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een corona-veilige manier volgens de recente regels van Petite-Chapelle (corona pas) !