024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Namen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Vedrin best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Namen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Vedrin over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vedrin, 5020.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Vedrin

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Vedrin

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wellen
 • klein zaalverhuur lentefeest in Aalbeke
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Eghezée
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Niklaas
 • klein zaaltje huren verjaardag in Grand-Rechain
 • klein zaal afhuren eerste communie in Waasmont
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Fize-le-Marsal
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Quaregnon
 • klein zaal afhuren eerste communie in Bekkerzeel
 • groot feestruimte huren verjaardag in Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Vedrin

  klein zaal huren trouw Vedrin

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Vedrin. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Vedrin (corona pas) !