024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens nabij Namen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Waillet best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Waillet over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Waillet, 5377.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Waillet

goedkoop zaaltje huren regio  Waillet

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • klein feestruimte huren verjaardag in Piétrain
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Knesselare
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Wolkrange
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sint-Gillis-bij-Dendermonde
 • groot zaaltje huren trouw in Tourinnes-Saint-Lambert
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Rillaar
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Mirwart
 • goedkoop zaaltje huren communie in Scy
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Arsimont
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Munkzwalm
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Waillet

  klein zaal huren bruidzaal Waillet

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Waillet. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Waillet (corona/ gezondheidspas) .