024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens nabij Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Faulx-les-Tombes best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een DJ uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Faulx-les-Tombes over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Faulx-les-Tombes, 5340.

goedkoop zaalhuur verjaardag Faulx-les-Tombes

goedkoop zaalhuur nabij  Faulx-les-Tombes

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Neerglabbeek
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Erquelinnes
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Smeerebbe-Vloerzegem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Chièvres
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bertogne
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Lamain
 • klein zaal huren ruimte in Ham-sur-Sambre
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Vresse-sur-Semois
 • goedkoop zaal huren ruimte in Hollogne-sur-Geer
 • klein zaal afhuren eerste communie in Dolembreux
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Faulx-les-Tombes

  klein ruimte huren bruidzaal Faulx-les-Tombes

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Faulx-les-Tombes. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw feest op een covid safe wijze volgens de laatste regels van Faulx-les-Tombes (covid/ pas) !