024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Lavaux-Sainte-Anne best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Lavaux-Sainte-Anne over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Lavaux-Sainte-Anne, 5580.

goedkoop zaal huren ruimte Lavaux-Sainte-Anne

goedkoop zaal huren in de buurt van  Lavaux-Sainte-Anne

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bassenge
 • klein zaaltje huren communie in Opont
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Pommeroeul
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Juseret
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Odeigne
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Biesme
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Purnode
 • groot zaal huren ruimte in Opbrakel
 • goedkope ruimte huren feest in Beloeil
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Hoboken
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je ruimte in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Lavaux-Sainte-Anne

  klein locatie huren feest Lavaux-Sainte-Anne

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Lavaux-Sainte-Anne. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feest op een corona-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Lavaux-Sainte-Anne (covid-19- certificaat) !