024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens in Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Thon best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Thon over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Thon, 5300.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Thon

goedkoop zaal afhuren nabij  Thon

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hannêche
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Sint-Huibrechts-Lille
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Biesme
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Rachecourt
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Floriffoux
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Soumagne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Péronnes-lez-Antoing
 • goedkoop zaaltje huren communie in Brasschaat
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Sint-Andries
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wintershoven
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Thon

  klein ruimte huren feest Thon

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Thon. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-19 veilige wijze volgens de recente instructies van Thon (corona- certificaat) .