024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Froidfontaine best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Namen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Froidfontaine over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Froidfontaine, 5576.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Froidfontaine

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Froidfontaine

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkope zaaltje huren communie in Sars-la-Bruyère
 • goedkoop ruimte huren feest in Burdinne
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ekeren
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mechelen-aan-de-Maas
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Izenberge
 • goedkoop zaaltje huren communie in Heikruis
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Alken
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Tremelo
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Ville-Pommeroeul
 • goedkoop ruimte huren feest in Kemexhe
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Froidfontaine

  klein ruimte huren kinderfeestje Froidfontaine

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Froidfontaine. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feest op een corona safe manier volgens de laatste regels van Froidfontaine (covid- gezondheidspas) .