024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Namen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Annevoie-Rouillon best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop ruimte huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Annevoie-Rouillon over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Annevoie-Rouillon, 5537.

goedkoop ruimte huren feest Annevoie-Rouillon

goedkoop ruimte huren nabij  Annevoie-Rouillon

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Temploux
 • goedkoop zaaltje huren communie in Neerglabbeek
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Senzeille
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Leignon
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Fayt-lez-Manage
 • klein zaaltje huren verjaardag in Houthulst
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Schoten
 • groot zaalverhuur lentefeest in Orsmaal-Gussenhoven
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Isnes
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Wolvertem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Annevoie-Rouillon

  goedkoop zaal huren feestzaal Annevoie-Rouillon

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Annevoie-Rouillon. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw party op een covid-veilige manier volgens de recente regels van Annevoie-Rouillon (covid- certificaat) !