024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal nabij Malvoisin best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een dj uit Namen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Malvoisin over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Malvoisin, 5575.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Malvoisin

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  Malvoisin

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Maransart
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Ernage
 • klein zaaltje huren bruiloft in Neervelp
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Korbeek-Dijle
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Jurbise
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Hachy
 • klein zaalverhuur lentefeest in Ellemelle
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vitrival
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Harsin
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Aineffe
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Malvoisin

  goedkoop locatie huren kinderfeestje Malvoisin

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Malvoisin. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw party op een corona-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Malvoisin (covid-19- certificaat) .