024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens nabij Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Longchamps (Nam.) best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Longchamps (Nam.) over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Longchamps (Nam.), 5310.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Longchamps (Nam.)

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  Longchamps (Nam.)

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Everberg
 • klein zaaltje huren trouw in Boussu-lez-Walcourt
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Smeerebbe-Vloerzegem
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Anderlecht
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Rossignol
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Gages
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Croix-lez-Rouveroy
 • klein zaaltje huren bruiloft in Malonne
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Mechelen-Bovelingen
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Elversele
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Longchamps (Nam.)

  groot locatie huren feest Longchamps (Nam.)

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Longchamps (Nam.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feest op een covid safe wijze volgens de recente instructies van Longchamps (Nam.) (corona certificaat) .