024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal nabij Boignée best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Boignée over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Boignée, 5140.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Boignée

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Boignée

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Namen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Doel
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Herbeumont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Fronville
 • goedkoop zaal huren ruimte in Zande
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Framont
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Wonck
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Montroeul-sur-Haine
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Dessel
 • goedkoop zaaltje huren communie in Nieuwkerke
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Seny
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Boignée

  goedkoop locatie huren kinderfeestje Boignée

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Boignée. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feest op een covid-19 safe manier volgens de recente regels van Boignée (covid-19 gezondheidspas) !