024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens in omgeving Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal omgeving Villers-en-Fagne best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een dj uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Villers-en-Fagne over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Villers-en-Fagne, 5600.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Villers-en-Fagne

goedkoop feestruimte huren nabij  Villers-en-Fagne

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Poederlee
 • goedkoop zaal huren ruimte in Wilsele
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Strépy-Bracquegnies
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Péruwelz
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Vaux-lez-Rosières
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Reppel
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bonheiden
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Ooigem
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Meerhout
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Racour
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Villers-en-Fagne

  klein zaaltje huren bruiloft Villers-en-Fagne

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Villers-en-Fagne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feest op een corona-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Villers-en-Fagne (covid pas) !