024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Arsimont best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Namen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Arsimont over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Arsimont, 5060.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Arsimont

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Arsimont

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Xhendremael
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Saint-Vincent
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Villers-Poterie
 • goedkoop zaaltje huren communie in Houthalen
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Achel
 • goedkoop zaal huren ruimte in Eine
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Goeferdinge
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Remicourt
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Haren (Bru.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bonsin
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Arsimont

  klein zaaltje huren bruidzaal Arsimont

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Arsimont. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een covid veilige wijze volgens de recente instructies van Arsimont (covid- pas) !