024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Bouillon best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaal huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bouillon over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bouillon, 6830.

klein zaal huren ruimte Bouillon

klein zaal huren regio  Bouillon

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Braine-le-Château
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Remagne
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wannebecq
 • klein zaalverhuur lentefeest in Focant
 • goedkoop ruimte huren feest in Burdinne
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Boninne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Lierneux
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sleidinge
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Lillo
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Sint-Gillis-bij-Dendermonde
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je ruimte in een klein zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bouillon

  groot locatie huren verjaardag Bouillon

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Bouillon. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de recente instructies van Bouillon (covid- certificaat) !