024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Vaux-lez-Rosières best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltjes huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Vaux-lez-Rosières over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Vaux-lez-Rosières, 6640.

klein feestzaaltjes huren verjaardag Vaux-lez-Rosières

klein feestzaaltjes huren nabij  Vaux-lez-Rosières

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sars-la-Buissière
 • klein zaaltje huren verjaardag in Welle
 • klein feestruimte huren verjaardag in Rognée
 • klein zaaltje huren trouw in Hoeselt
 • goedkope zaaltje huren communie in Godinne
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Wangenies
 • klein zaaltje huren bruiloft in Ere
 • goedkoop zaal huren ruimte in Naomé
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Sint-Huibrechts-Lille
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Gérompont
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te starten, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Vaux-lez-Rosières

  groot ruimte huren feestzaal Vaux-lez-Rosières

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Vaux-lez-Rosières. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw party op een corona-veilige manier volgens de recente regels van Vaux-lez-Rosières (covid/ certificaat) !