024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Saint-Hubert best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Saint-Hubert over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Saint-Hubert, 6870.

klein feestzaaltje huren vergaderzaal Saint-Hubert

klein feestzaaltje huren in de buurt van  Saint-Hubert

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Aalbeke
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kuurne
 • goedkoop zaal huren ruimte in Villers-devant-Orval
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Riemst
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Vaalbeek
 • klein feestruimte huren verjaardag in Baasrode
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Ruette
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Maria-Lierde
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Nevele
 • klein zaalverhuur lentefeest in Luingne
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Saint-Hubert

  klein zaaltje huren verjaardag Saint-Hubert

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Saint-Hubert. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Saint-Hubert (corona/ certificaat) !