024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Poupehan best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Poupehan over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Poupehan, 6830.

groot zaaltje huren plechtige communie Poupehan

groot zaaltje huren nabij  Poupehan

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Poperinge
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Daussoulx
 • goedkoop zaaltje huren communie in Gentbrugge
 • groot zaalverhuur feestzaal in Bovesse
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Gruitrode
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Niel-bij-Sint-Truiden
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Zonnegem
 • goedkoop ruimte huren feest in Molenbeersel
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Solre-sur-Sambre
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Bonnert
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een groot zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Poupehan

  groot ruimte huren feest Poupehan

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Poupehan. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feest op een covid-veilige wijze volgens de recente instructies van Poupehan (corona pas) .