024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Erneuville best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Erneuville over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Erneuville, 6972.

goedkope zaaltje huren kinderfeestje Erneuville

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Erneuville

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gondregnies
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Bellefontaine (Nam.)
 • goedkope zaal huren ruimte in Huppaye
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Yvoir
 • klein zaaltje huren verjaardag in Oostvleteren
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Sint-Martens-Lennik
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Moxhe
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Trooz
 • groot zaalverhuur feestzaal in Lavacherie
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Sint-Gillis
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Erneuville

  groot zaaltje huren bruiloft Erneuville

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Erneuville. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feestje op een covid-veilige wijze volgens de laatste instructies van Erneuville (corona gezondheidspas) !