024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens nabij Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Saint-Vincent best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Saint-Vincent over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Saint-Vincent, 6730.

goedkope zaaltje huren bruiloft Saint-Vincent

goedkope zaaltje huren regio  Saint-Vincent

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Buggenhout
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in La Bruyère
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Hallaar
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Belsele
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Graide
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Buvingen
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Bevel
 • goedkope zaaltje huren trouw in Wezembeek-Oppem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mechelen-aan-de-Maas
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Baillonville
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkope zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Saint-Vincent

  groot zaal huren bruiloft Saint-Vincent

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Saint-Vincent. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feestje op een covid-19 safe manier volgens de laatste regels van Saint-Vincent (corona gezondheidspas) .