024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Maissin best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaal afhuren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Maissin over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Maissin, 6852.

goedkope zaal afhuren eerste communie Maissin

goedkope zaal afhuren nabij  Maissin

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Ranst
 • groot zaalverhuur feestzaal in Betekom
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Gits
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Diest
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Brussel
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kuurne
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Berendrecht
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hoelbeek
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rosmeer
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Freloux
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Maissin

  groot zaaltje huren feest Maissin

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Maissin. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feest op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Maissin (corona/ certificaat) !