024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal omgeving Vaux-Chavanne best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestlocatie huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Vaux-Chavanne over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Vaux-Chavanne, 6960.

goedkope feestlocatie huren verjaardag Vaux-Chavanne

goedkope feestlocatie huren in de buurt van  Vaux-Chavanne

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestlocatie huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Dailly
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Schoonaarde
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Vyle-et-Tharoul
 • klein zaal afhuren eerste communie in Evregnies
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Sint-Laureins
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Keumiée
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Bilstain
 • groot zaalhuur verjaardag in Thines
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mont (Lux.)
 • goedkoop zaaltje huren communie in Binche
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Vaux-Chavanne

  goedkoop locatie huren bruidzaal Vaux-Chavanne

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Vaux-Chavanne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw party op een covid-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Vaux-Chavanne (corona- certificaat) .