024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Tohogne best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Tohogne over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tohogne, 6941.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Tohogne

goedkoop zaalverhuur regio  Tohogne

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Poesele
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Mullem
 • goedkope zaaltje huren communie in Eggewaartskapelle
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Louette-Saint-Pierre
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bure
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Noirchain
 • goedkoop zaaltje huren communie in Dalhem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Millen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Neufchâteau (Lg.)
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ottignies
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Tohogne

  groot zaal huren verjaardag Tohogne

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Tohogne. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een covid safe wijze volgens de recente instructies van Tohogne (covid- certificaat) .