024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Marche-en-Famenne best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Marche-en-Famenne over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Marche-en-Famenne, 6900.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Marche-en-Famenne

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Marche-en-Famenne

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope zaal huren ruimte in Denée
 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Ulriks-Kapelle
 • goedkoop zaal huren ruimte in Zerkegem
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Ambresin
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wakken
 • groot zaaltje huren trouw in Zutendaal
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Groot-Loon
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Walhain
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Awirs
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Daverdisse
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Marche-en-Famenne

  groot zaal huren trouw Marche-en-Famenne

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Marche-en-Famenne. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een corona-safe manier volgens de laatste instructies van Marche-en-Famenne (covid-19- certificaat) !