024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Bomal-sur-Ourthe best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bomal-sur-Ourthe over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bomal-sur-Ourthe, 6941.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Bomal-sur-Ourthe

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Bomal-sur-Ourthe

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Rahier
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Dentergem
 • goedkoop zaaltje huren trouw in La Louvière
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Saint-Amand
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Liberchies
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Chiny
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ezemaal
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Thy-le-Bauduin
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Baillamont
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Petit-Thier
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Bomal-sur-Ourthe

  goedkoop locatie huren feestzaal Bomal-sur-Ourthe

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Bomal-sur-Ourthe. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Bomal-sur-Ourthe (covid- gezondheidspas) !