024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Petit-Thier best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Petit-Thier over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Petit-Thier, 6692.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Petit-Thier

goedkoop zaaltje huren regio  Petit-Thier

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Rumsdorp
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Vlekkem
 • klein zaalhuur verjaardag in Beauraing
 • groot zaal huren ruimte in Aiseau-Presles
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Haacht
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Furfooz
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Henri-Chapelle
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Steenhuffel
 • goedkoop zaaltje huren communie in Herve
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Graide
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Petit-Thier

  klein zaaltje huren trouw Petit-Thier

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Petit-Thier. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19 safe wijze volgens de laatste instructies van Petit-Thier (covid-19 gezondheidspas) !