024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Paliseul best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Paliseul over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Paliseul, 6850.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Paliseul

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Paliseul

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • groot feestlocatie huren verjaardag in Turnhout
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Baulers
 • klein zaalverhuur lentefeest in Gottem
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Sint-Maria-Horebeke
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Alken
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ardooie
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Givry
 • groot zaal huren ruimte in Opbrakel
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Burst
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Thy-le-Bauduin
 • Als je dan besloten hebt om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Paliseul

  klein zaaltje huren bruidzaal Paliseul

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Paliseul. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Paliseul (covid-19- certificaat) .