024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Montleban best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Montleban over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Montleban, 6674.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Montleban

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Montleban

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Clermont (Nam.)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Verviers
 • goedkoop zaal huren ruimte in Hollogne-sur-Geer
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Sint-Rijkers
 • klein zaal huren ruimte in Saint-Sauveur
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Ledegem
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Bogaarden
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Burst
 • klein feestruimte huren verjaardag in Villers-Saint-Siméon
 • groot zaalverhuur feestzaal in Flémalle-Haute
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Montleban

  klein ruimte huren feestzaal Montleban

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Montleban. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw party op een covid safe wijze volgens de recente instructies van Montleban (covid-19/ gezondheidspas) .