024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Hampteau best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Hampteau over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hampteau, 6990.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Hampteau

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Hampteau

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Wijchmaal
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Runkelen
 • groot ruimte huren feest in Ramegnies-Chin
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Bekkevoort
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Buvingen
 • klein zaal huren ruimte in Meigem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Wancennes
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Quévy
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Izel
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sint-Katherina-Lombeek
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Hampteau

  goedkoop ruimte huren feestzaal Hampteau

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Hampteau. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Hampteau (corona pas) !