024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Sainte-Cécile best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sainte-Cécile over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sainte-Cécile, 6820.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Sainte-Cécile

goedkoop zaaltje huren nabij  Sainte-Cécile

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Moortsele
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Jurbise
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Oostkerke (Damme)
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Flémalle
 • goedkoop zaaltje huren communie in Brasschaat
 • goedkoop ruimte huren feest in Sint-Pieters-Kapelle (Vl.Br.)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wulvergem
 • goedkoop ruimte huren feest in Awans
 • goedkoop ruimte huren feest in Deurne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Runkelen
 • Als je dan besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sainte-Cécile

  goedkoop ruimte huren feestzaal Sainte-Cécile

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Sainte-Cécile. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw feestje op een corona veilige manier volgens de recente regels van Sainte-Cécile (covid-19- certificaat) !