024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Beho best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Beho over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Beho, 6672.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Beho

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Beho

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Paturages
 • goedkoop zaaltje huren communie in Momignies
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Ruddervoorde
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Steenhuffel
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Cul-des-Sarts
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Morlanwelz-Mariemont
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Merbes-Sainte-Marie
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Pulle
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bassenge
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies
 • Als je dan besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Beho

  goedkoop zaaltje huren feest Beho

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Beho. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de recente regels van Beho (covid/ certificaat) !