024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Sainte-Marie-sur-Semois best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sainte-Marie-sur-Semois over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sainte-Marie-sur-Semois, 6740.

goedkoop zaaltje huren communie Sainte-Marie-sur-Semois

goedkoop zaaltje huren regio  Sainte-Marie-sur-Semois

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Rollegem-Kapelle
 • goedkoop zaaltje huren communie in Rongy
 • groot zaaltje huren communie in Waltwilder
 • klein zaalverhuur feestzaal in Vrasene
 • klein zaaltje huren verjaardag in Vissenaken
 • klein zaalverhuur lentefeest in Nafraiture
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Wijchmaal
 • groot zaalhuur verjaardag in Xhendelesse
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vergnies
 • goedkoop zaal huren ruimte in Wiesme
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sainte-Marie-sur-Semois

  klein zaal huren bruidzaal Sainte-Marie-sur-Semois

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Sainte-Marie-sur-Semois. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feest op een corona-veilige manier volgens de laatste regels van Sainte-Marie-sur-Semois (covid/ pas) !