024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Noirefontaine best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Noirefontaine over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Noirefontaine, 6831.

goedkoop zaaltje huren communie Noirefontaine

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Noirefontaine

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Cornesse
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Sorinnes
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sint-Jan-in-Eremo
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Foy-Notre-Dame
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Presgaux
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Adegem
 • groot zaal huren ruimte in Tongre-Saint-Martin
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Drogenbos
 • goedkoop zaal huren ruimte in Chaudfontaine
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Vaux-lez-Rosières
 • Als je dan besloten hebt om je communie in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Noirefontaine

  klein locatie huren kinderfeestje Noirefontaine

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Noirefontaine. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe manier volgens de recente instructies van Noirefontaine (covid- gezondheidspas) !