024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Ucimont best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Ucimont over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ucimont, 6833.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Ucimont

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Ucimont

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • groot zaalhuur verjaardag in Vieuxville
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Bornem
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Semmerzake
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Dour
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Soye (Nam.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Deerlijk
 • groot zaaltje huren bruiloft in Sint-Laureins-Berchem
 • groot zaalverhuur lentefeest in Beauvechain
 • goedkoop ruimte huren feest in Vliermaalroot
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Petegem-aan-de-Leie
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruiloft in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Ucimont

  groot ruimte huren bruidzaal Ucimont

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Ucimont. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw party op een covid safe wijze volgens de recente instructies van Ucimont (covid gezondheidspas) .