024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Carlsbourg best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Carlsbourg over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Carlsbourg, 6850.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Carlsbourg

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Carlsbourg

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • groot feestruimte huren verjaardag in Sint-Huibrechts-Hern
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Mortroux
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Mainvault
 • klein ruimte huren feest in Acoz
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Graide
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Assenois
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Emptinne
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Elouges
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Fays-les-Veneurs
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Hotton
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Carlsbourg

  goedkoop locatie huren kinderfeestje Carlsbourg

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Carlsbourg. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19-safe manier volgens de recente regels van Carlsbourg (covid/ certificaat) .