024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Nothomb best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Nothomb over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Nothomb, 6717.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Nothomb

goedkoop zaaltje huren regio  Nothomb

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Veurne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Vosselare
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Libin
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Zuienkerke
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Landelies
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Vaux-lez-Rosières
 • goedkope zaaltje huren trouw in Sint-Blasius-Boekel
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Roosbeek
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Monceau-Imbrechies
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Meerhout
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Nothomb

  klein zaaltje huren feestzaal Nothomb

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Nothomb. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste instructies van Nothomb (covid/ certificaat) !