024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Mont (Lux.) best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Mont (Lux.) over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Mont (Lux.), 6661.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Mont (Lux.)

goedkoop zaaltje huren nabij  Mont (Lux.)

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Soye (Nam.)
 • groot zaalverhuur lentefeest in Herfelingen
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Piétrebais
 • klein feestruimte huren verjaardag in Rognée
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Avernas-le-Bauduin
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Villance
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Grammene
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Groot-Bijgaarden
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Wasmes-Audemez-Briffoeil
 • groot zaalhuur verjaardag in Glons
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Mont (Lux.)

  goedkoop ruimte huren bruiloft Mont (Lux.)

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Mont (Lux.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw party op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Mont (Lux.) (covid-19 gezondheidspas) !