024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Habay-la-Vieille best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Habay-la-Vieille over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Habay-la-Vieille, 6723.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Habay-la-Vieille

goedkoop zaaltje huren regio  Habay-la-Vieille

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Luxemburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • klein zaaltje huren bruidzaal in Angleur
 • groot zaaltje huren communie in Faymonville
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Barry
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Sint-Kwintens-Lennik
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Naninne
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Oreye
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Remagne
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lanaye
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hamont-Achel
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Zingem
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruidzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Habay-la-Vieille

  klein locatie huren kinderfeestje Habay-la-Vieille

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Habay-la-Vieille. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw feest op een corona veilige manier volgens de recente regels van Habay-la-Vieille (covid/ gezondheidspas) !