024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Gérouville best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Gérouville over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Gérouville, 6769.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Gérouville

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Gérouville

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren verjaardag in Arc-Wattripont
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Berchem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Barvaux-Condroz
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Eigenbilzen
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Wolvertem
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Avekapelle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Herenthout
 • klein feestruimte huren verjaardag in Bressoux
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Baisieux
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Emines
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Gérouville

  goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Gérouville

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Gérouville. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feest op een covid-19 veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Gérouville (corona- pas) .