024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Saint-Pierre best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Saint-Pierre over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Saint-Pierre, 6800.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Saint-Pierre

goedkoop zaal afhuren regio  Saint-Pierre

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Voorde
 • klein zaalverhuur feestzaal in Stoumont
 • groot zaal afhuren eerste communie in Aywaille
 • goedkoop zaaltje huren communie in Boom
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Chaumont-Gistoux
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Basècles
 • goedkope zaaltje huren trouw in Marcq/Mark
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Oret
 • groot zaaltje huren bruiloft in Falmagne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Menen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Saint-Pierre

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Saint-Pierre

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Saint-Pierre. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een corona-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Saint-Pierre (covid-19- certificaat) !