024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in Luxemburg, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Hives best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Luxemburg in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Hives over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hives, 6984.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Hives

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Hives

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Hour
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Onhaye
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Grez-Doiceau
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bomal-sur-Ourthe
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Saint-Vincent
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wontergem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Fontaine-Valmont
 • klein zaaltje huren bruiloft in Malonne
 • goedkope zaaltje huren communie in Kampenhout
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Smeerebbe-Vloerzegem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Hives

  goedkoop zaal huren verjaardag Hives

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Hives. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Hives (corona certificaat) .