024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens in omgeving Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Fays-les-Veneurs best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Luxemburg te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Fays-les-Veneurs over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Fays-les-Veneurs, 6856.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Fays-les-Veneurs

goedkoop zaal afhuren regio  Fays-les-Veneurs

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Rouveroy (Ht.)
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Bevercé
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Vodelée
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Moortsele
 • klein zaalverhuur lentefeest in Ellemelle
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Thy-le-Bauduin
 • klein zaal huren ruimte in Langemark
 • goedkoop zaal huren ruimte in Noordschote
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Hundelgem
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Baileux
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Fays-les-Veneurs

  groot zaaltje huren feest Fays-les-Veneurs

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Fays-les-Veneurs. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw feestje op een corona-veilige manier volgens de laatste regels van Fays-les-Veneurs (corona pas) !