024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Luxemburg, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Florenville best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop ruimte huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Luxemburg te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Florenville over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Florenville, 6820.

goedkoop ruimte huren feest Florenville

goedkoop ruimte huren regio  Florenville

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Luxemburg) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot zaal huren ruimte in Grandrieu
 • goedkoop zaaltje huren communie in Doische
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Ham-sur-Heure
 • klein feestruimte huren verjaardag in Fooz
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Flémalle-Grande
 • groot feestruimte huren verjaardag in Sint-Huibrechts-Hern
 • goedkope zaaltje huren trouw in Molenbeek-Wersbeek
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Loyers
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Aineffe
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Rekkem
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Florenville

  groot zaal huren bruiloft Florenville

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Florenville. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feest op een corona-safe wijze volgens de recente instructies van Florenville (covid-19/ gezondheidspas) .